J. Kenji Lopez-Alt
WW Norton & Co
e druk, 2024
9780393081084
The Food Lab
Better Home Cooking Through Science
Specificaties
Gebonden, 960 blz.
|
EN
WW Norton & Co |
e druk, 2024
ISBN13: 9780393081084
Rubricering
Juridisch
:
Levertijd ongeveer 13 werkdagen
Gratis verzonden
Samenvatting
A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.
Specificaties
ISBN13:9780393081084
Taal:EN
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:960
Uitgever:WW Norton & Co
Verschijningsdatum:26-8-2024
Hoofdrubriek:Koken en eten, Reizen
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

