Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789012406895. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, , , , , e.a.

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht. Editie 2022-2023

Specificaties
Gebonden, 2752 blz. | Nederlands
Sdu | 1e druk, 2023
ISBN13: 9789012408912
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Ondernemingsrecht
Jongbloed : Ondernemingsrecht
Sdu 1e druk, 2023 9789012408912
Onderdeel van serie Sdu Commentaar
Nog niet verschenen, verwacht op 09‑06‑2023
330,-

Samenvatting

In Sdu Commentaar Ondernemingsrecht wordt het gehele ondernemingsrecht artikelsgewijs becommentarieerd. Het boek richt zich op de ondernemingsrechtelijke advocatuur, het notariaat en de bedrijfsjurist. Dit commentaar sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Uw cliënt weet van aanpakken. Voor de juridische aspecten van zijn bedrijfsvoering verwacht hij van u een snelle dienstverlening. Met Sdu Commentaar Ondernemingsrecht kunt u uw cliënten doortastend van dienst zijn, dankzij commentaren die volledig aansluiten op uw dagelijkse praktijk. Alle belangrijke thema's worden toegelicht, van de oproep voor de algemene vergadering van aandeelhouders tot de aansprakelijkheid van bestuurders.

In Sdu Commentaar Ondernemingsrecht vindt u commentaren op: Boek 2, 3, 7A en 10 van het Burgerlijk Wetboek, aanpalende wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld de Handelsnaamwet, Handelsregisterwet 2007 en de Wet op de formeel buitenlandse vennootschappen.

U kunt direct aan de slag met praktisch en diepgaand commentaar dat ingaat op de relevante wetgeving, jurisprudentie en literatuur. Belangrijkere wetsartikelen krijgen een langer en uitgebreider commentaar, zodat u snel de informatie vindt die u nodig hebt.

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht brengt u snel tot de kern van het wetsartikel, de bijbehorende jurisprudentie en laat zien hoe het zich verhoudt tot andere artikelen. Alle commentaren zijn artikelsgewijs geordend op thema. U kunt alle relevante informatie dus snel vinden.

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is verkrijgbaar als boek en online. Met een combinatieabonnement ontvangt u elk jaar een vernieuwde versie van het boek en hebt u altijd toegang tot de website. Daar houden we het commentaar doorlopend actueel. Met regelmaat voegen we bovendien nieuwe jurisprudentie toe. Doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak gaat snel en overzichtelijk.

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is samengesteld door meer dan 50 deskundige auteurs en staat onder redactie van prof. mr. dr. M.J. van Ginneken, prof. mr. dr. M. Olærts, prof. mr. dr. P.P. de Vries, prof. mr. dr. J.B. Wezeman en prof. mr. drs. D.F.M.M. Zaman.

Specificaties

ISBN13:9789012408912
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:2752
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:9-6-2023
Hoofdrubriek:Ondernemingsrecht
ISSN:

Over M.J. van Ginneken

Mr. M.J. van Ginneken is bedrijfjurist bij Philips International B.V. en docent/onderzoeker Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Andere boeken door M.J. van Ginneken

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Commentaar Ondernemingsrecht. Editie 2022-2023