Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Bouwen en verbouwen. Btw-eetjes

(Belgisch recht)

Specificaties
Gebonden, 148 blz. | Nederlands
MAKLU uitgevers | 1e druk, 2018
ISBN13: 9789046609415
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Fiscaal recht
MAKLU uitgevers 1e druk, 2018 9789046609415
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek maakt deel uit van de reeks Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Het gaat in dit boek over een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarop het antwoord niet onmiddellijk te vinden is in een klassiek btw-handboek en die specifiek betrekking hebben op bouwen en verbouwen. Deze btw-eetjes worden zoals in de vorige delen op een bondige en aantrekkelijke wijze weergegeven waardoor u snel vindt wat u zoekt.

Het antwoord op de vraag wordt telkens bondig en klaar geformuleerd zonder aan inhoudelijke kwaliteit en volledigheid in te boeten.

Specificaties

ISBN13:9789046609415
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:148
Druk:1
Verschijningsdatum:19-7-2018
Hoofdrubriek:Fiscaal recht

Over Stefan Ruysschaert

Stefan Ruysschaert heeft een economische vooropleiding genoten (UGent). Hij is adviseur bij de FOD Financiën. Hij is auteur van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Taxwin en het Tijdschrift Huur. Hij is professor aan de faculteit Economie van de UGent, vakgroep Accountancy, bedrijfsfinanciering en fiscaliteit waar hij het vak btw doceert. Hij is ook gastdocent aan de Hogeschool Gent en de Fiscale Hogeschool (Odisee).

Andere boeken door Stefan Ruysschaert

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bouwen en verbouwen. Btw-eetjes