De bijbel van de Koreaanse keuken
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van kimchi tot jjigae en gimbap
Samenvatting
Van pikante aubergine tot rijstcakes in rode saus en kimchipannenkoek
Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, groenten, zeewier, vis, vlees en tofu een basis vormen voor talloze hartverwarmende gerechten.
Trefwoorden
koreaanse keuken naslagwerk kimchi bibimbap bulgogi koreaanse ingrediënten gefermenteerde voeding aziatische keuken kimbap jjigae bo-ssam regionale keuken gochujang doenjang kooktechnieken gezonde voeding koreaanse cultuur rijstgerechten noedels zeewier basisrecepten kookboek keukengerei wereldkeuken culinaire tradities noord-korea groenten tofu vis vlees
Trefwoorden
Specificaties
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

