Patisseriebijbel

Rutger bakt dé Franse klassiekers: van macarons tot madeleines en van éclairs tot brioche en croissants

Specificaties
Gebonden, 512 blz. | NL
Carrera culinair | 1e druk, 2025
ISBN13: 9789048870585
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Carrera culinair 1e druk, 2025 9789048870585
Onderdeel van serie Kookbijbels
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

Van tartelettes tot macarons, van eclairs tot madeleines en van croissants tot verfijnde Franse taarten - in Patisseriebijbel vind je alle Franse klassiekers en meer. Met ruim 200 recepten en meer dan 30 technieken voorzien van stap voor stap foto's, bak jij zelf de allerlekkerste patisserie. De recepten zijn, zoals je van Rutger gewend bent, uitgebreid getest en duidelijk uitgelegd. Voor Patisseriebijbel verbleef hij langdurig in Parijs met maar één doel: de Franse patisserie voor thuisbakkers haalbaar maken!

Specificaties

ISBN13:9789048870585
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:512
Uitgever:Carrera culinair
Druk:1
Verschijningsdatum:31-10-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Patisseriebijbel