Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In de schaduw van het Neanderdal

Belicht de overtuigingen die onze organisatie beperken

Specificaties
Paperback, 80 blz. | Nederlands
Stichting Duurzaam Leren | 1e druk, 2010
ISBN13: 9789078770022
Rubricering
Juridisch : Management
Stichting Duurzaam Leren 1e druk, 2010 9789078770022
In herdruk, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

Boogie de grotbewoner is op een zoektocht naar begrip. Hoe komt het toch dat mensen vast komen te zitten in overtuigingen? Overtuigingen die hun vermogen om inzichten te delen en vooruitgang te boeken blokkeren. Ga samen met Boogie op pad in zijn grappige ontdekkingsreis en leer hoe uw eigen verborgen overtuigingen en die van anderen openbaar kunt maken, kunt delen en als uitdaging kunt gaan zien. Herken hoe deze overtuigingen ons informeren maar ook valse informatie verschaffen.

Door het gebruik van metaforen en gedetailleerde suggesties voor het voeren van discussie verschaft 'In de schaduw van het Neaderdal' ons een rijke bron aan mogelijkheden voor iedereen en elke organisatie die op zoek is naar het breken met onuitgesproken vooronderstellingen. Vooronderstellingen die conflicten kunnen veroorzaken en onze persoonlijke groei belemmeren.

'In de schaduw van het Neanderdal is een geweldig verhaal over angst, aangevuld met een voortreffelijke samenvatting hoe er binnen organisaties met mentale modellen gewekt kan worden.
Peter Senge, auteur van: De vijfde discipline

'Tenslotte, een helder en krachtige bron die beide helften van ons brein kan helpen om te begrijpen hoe we ons denken op individueel niveau zowel als op het niveau van organisaties kunnen uitbreiden.'
Dawna Markova co-auteur van: An unused intelligence

Specificaties

ISBN13:9789078770022
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:80
Druk:1
Hoofdrubriek:Management
ISSN:

Over David Hutchens

David Hutchens spreekt over organisaties en de mensen die erin werken. Hij woont in de omgeving van Nashville Tennesee met zijn vrouw Robbie, dochter Emory en zoon Olivier.

Andere boeken door David Hutchens

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In de schaduw van het Neanderdal