Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The big five for life

Vervul je vijf grote levenswensen

Specificaties
Paperback, 213 blz. | Nederlands
Big Five for Life | 7e druk, 2015
ISBN13: 9789082200416
Rubricering
Juridisch : Management
Big Five for Life 7e druk, 2015 9789082200416
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Een fascinerende visie op leiderschap in de nieuwe tijd.

Het maakt niet uit wie je bent of aan hoeveel mensen je leiding gegeven hebt, dit boek zal voor altijd de wijze waarop je over leiderschap denkt veranderen – niet alleen de wijze waarop je op je werk of thuis leiding geeft, maar zelfs de wijze waarop je jezelf leidt.

Het is de erfenis van Thomas Derale, een man die door velen om hem heen gezien wordt als de beste leider ter wereld. Zijn ondernemingen verdienden een fortuin, zijn werknemers waren gek op hem, en wanneer nodig waren klanten bereid weken te wachten voordat ze konden samenwerken met zijn bedrijven.

Op de leeftijd van 55 jaar oud sterft hij op tragische wijze, maar zelfs toen - tijdens zijn sterfbed – inspireerde hij iedereen om zich heen. Dit is het verhaal over wie hij was, hoe hij leiding gaf en de wijze waarop hij deze wereld verliet.

Dit zijn de geheimen die hij gebruikte om veertien zeer winstgevende ondernemingen op te zetten, om culturen te creëren die zo betekenisvol zijn dat klanten en de meest getalenteerde mensen hem opzochten en om een erfenis achter te laten die nog door generaties lang onthouden zal worden.

De baanbrekende zakelijke beginselen in dit boek, zoals de Big Five for Life, zijn zijn laatste cadeau voor huidige en toekomstige leiders wereldwijd. Ze hebben al duizenden mensen en organisaties over de hele wereld geholpen.

Specificaties

ISBN13:9789082200416
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:213
Druk:7
Verschijningsdatum:1-3-2015
Hoofdrubriek:Management
ISSN:

Over John Strelecky

John P. Strelecky is de auteur van internationale bestsellers als Life Safari, Het Waarom ben je hier café, The Big Five for Life en How to be Rich and Happy. Zijn geschriften zijn in 25 verschillende talen vertaald en werden op alle continenten van de wereld verkocht. Kort geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In aanvulling op zijn boeken biedt hij regelmatig stof tot nadenken aan via zijn blog op www.bigfiveforlife.com. Als hij niet aan het schrijven of lezingen geven is, brengt John veel tijd door met het vervullen van een ander onderdeel van zijn Big Five for Life: wereldreizen maken. De langste tocht die hij met zijn vrouw maakte was een negen maanden durend ‘backpacking’-avontuur, een reis waarin hij ruim honderdtienduizend kilometer aflegde (bijna driemaal de omtrek van de aarde). Daarnaast heeft hij nog uitgebreide reizen gemaakt door het stroomgebied van de Amazone, het schiereiland Yucatan en China.

Andere boeken door John Strelecky

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The big five for life