Romy Gill's India
Recepten van thuis
Samenvatting
Romy Gill 's India is een verleidelijke reis door de Punjabi en Bengaalse keukens van haar voorouders; een viering van de allerbeste thuiskeuken.
De 70 zorgvuldig bewaarde familierecepten in dit boek omvatten de keukens van beide regio’s; van kleurrijke curry’s met groenten en malse chapati’s uit Punjab tot de hartig-zoete vis in zwart mosterdzaad met zachte rijst uit Bengalen. Proef aloor singara (Bengaalse samosa’s), paneerbroodjes, haryali murg (kip met fenegriek), gobi paratha (platbrood gevuld met bloemkool), narkel naru (kokosballetjes) en nog veel meer authentieke Indiase gerechten.
Met de persoonlijke verhalen van Romy én de spectaculaire sfeerbeelden van de regio’s dringen niet alleen de geuren van de Indiase gerechten, maar ook het leven, de sfeer en de ziel van Punjab en Bengalen tot in je keuken door.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht