Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Impact

hoe je meer invloed kunt uitoefenen op de toekomst

Specificaties
E-book, 224 blz. Pdf met watermerkbeveiliging | Nederlands
Uitgeverij Aspekt | 1e druk, 2022
ISBN13: 9789464621297
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Juridisch : Management
Uitgeverij Aspekt Pdf met watermerkbeveiliging 1e druk, 2022 9789464621297
Direct te downloaden

Samenvatting

Spaceship Earth. Zo wordt onze aarde ook wel genoemd. En dat ruimteschip moet natuurlijk bestuurd worden. Maar staan we toe dat slechts een paar individuen dat mogen doen of houden we de controle in eigen hand?

Steeds meer mensen hebben het gevoel dat we met onze aarde een rampscenario volgen. Tegelijk menen ze dat zij daar nauwelijks invloed op kunnen uitoefenen. Dat laatste is een misvatting. Auteurs Peter van der Wel en Stefan Stroet laten in Impact zien dat ieder mens beschikt over het vermogen de loop van de wereldgeschiedenis te beïnvloeden.

En in dit boek leggen ze ook uit hoe eenieder dat kan doen. Zij laten zien hoe je, met behulp van recente wetenschappelijke inzichten, optimaal invloed kunt uitoefenen - op de juiste plaatsen en op het juiste moment. Daarbij gebruiken ze nieuwe inzichten in gedrag, bewustzijn, vrije wil, hoe wij keuzes maken, hoe de hersenen werken en de manier waarop religies, staten, ondernemingen en andere organisaties werken.

Wil je een woonomgeving die geregeerd wordt door zakkenvullers, fraudeurs, belastingontwijkers en mensen die alleen handelen uit eigenbelang of gaan we het eerlijk en samen doen? Gaan we samen richting geven en doen wat juist is? Een must read voor hen die geïnteresseerd zijn in de maatschappij waarin we leven en die willen bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal.

Specificaties

ISBN13:9789464621297
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:7-2-2022
Hoofdrubriek:Management
ISSN:

Over Peter van der Wel

Peter van der Wel heeft jarenlang gewerkt als organisatieadviseur bij ondermeer Deloitte en Rijnconsult. Tegenwoordig geeft hij als futuroloog en econoom inspirerende lezingen en presentaties over de toekomst. Peter was voorzitter en penningmeester van de Dutch Future Society (2013–2018), het Nederlandse netwerk van toekomstverkenners en trendonderzoekers dat zich inzet om het vak verder te ontwikkelen en meer gebruik te maken van toekomstverkennen in de samenleving

Andere boeken door Peter van der Wel

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Impact