Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Mentale vooruitgang

Hoe vergroten we de mentale kracht van Nederland?

Specificaties
E-book, 200 blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
De Argumentenfabriek | 1e druk, 2021
ISBN13: 9789493004153
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Juridisch : Management
De Argumentenfabriek Epub met watermerkbeveiliging 1e druk, 2021 9789493004153
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe kan Nederland mentaal krachtiger worden?

Hoe kan dit land nog beter? Hoe kan de ‘mentale vooruitgang’ van Nederland eruit zien? Hoe kun je als organisatie mentaal sterker worden?

In dit boek doen we suggesties voor nieuwe richtingen van denken en doen die bijdragen aan een mentaal krachtigere samenleving. Hiermee kunnen we op een vruchtbare en wetenschappelijk onderbouwde wijze de mentale kracht vergroten van mensen, gezinnen, organisaties en van de samenleving als geheel.

Dit boek is nuttig leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is vitaliteit, positieve gezondheid, positieve psychologie en mentale veerkracht. Het is een boek voor mensen die houden van preventie, publieke gezondheidzorg en van degelijk overheidsbeleid. Een boek voor een ieder die graag meer wil weten over hoe het bestaan mentaal krachtiger en beter kan.

Specificaties

ISBN13:9789493004153
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:12-3-2021
Hoofdrubriek:Management

Over Kees Kraaijeveld

Kees Kraaijeveld is medeoprichter en directeur van De Argumentenfabriek. Kees studeerde geneeskunde, filosofie, psychologie en journalistiek. Kees stond aan de wieg van het Platform Zó werkt de zorg en schreef namens het platform diverse boeken over de zorg. Samen met Suzanne Weusten schreef hij het boek ‘Nooit meer de weg kwijt in je brein’.

Andere boeken door Kees Kraaijeveld

Over Simone Halink

Simone is senior denkbegeleider en kaartenmaker bij De Argumentenfabriek. Ze begeleidde de afgelopen jaren uiteenlopende trajecten, zoals strategietrajecten rond digitale vraagstukken en de Denktank Toekomst van de Woningmarkt. Simone studeerde rechten.

Andere boeken door Simone Halink

Over Joep Verbugt

Joep Verbugt is voorzitter van de Raad van Bestuur van GGZ Eindhoven. Daarnaast is hij o.a. voorzitter van het bestuur van Planetree Nederland en voorzitter van het Limburgs Vasteloaves Leedjes Konkoer (LVK). In 2018 publiceerde Joep het ‘Pleidooi voor een Mentaal Offensief’.

Andere boeken door Joep Verbugt

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mentale vooruitgang