Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Goed werkt beter! (Management Summaries)

Download only

Specificaties
E-book, 4 blz. Pdf met watermerkbeveiliging | Nederlands
Managementboek | 1e druk, 2013
ISBN13: 9797090002045
Rubricering
Juridisch :
Managementboek Pdf met watermerkbeveiliging 1e druk, 2013 9797090002045
Onderdeel van serie Management Summaries
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek 'Goed werkt beter!' van Philip Kotler, David Hessekiel en Nancy Lee. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

Onder druk van sociale media wordt tegenwoordig steeds vaker van bedrijven verwacht dat zij een meer wezenlijke, serieuze maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen. Met hier en daar een donatie alleen kom je er niet meer. Maar hoe dan wel? En hoe zorgt u ervoor dat deze betrokkenheid bovendien bijdraagt aan de financiële groei van uw bedrijf?

'Goed werkt beter!' is een praktische handleiding waarin marketinggoeroe Philip Kotler c.s. laat zien hoe u marketing en maatschappelijke initiatieven dusdanig in uw doelstellingen integreert dat cause marketing een volwaardig onderdeel van uw groeistrategie wordt. Het resultaat: sociale impact én een klinkend resultaat onder de streep. Bovendien blijken bedrijven die een zichtbare maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen beter in staat werknemers aan te trekken en te behouden en zijn ze aantrekkelijker voor investeerders.

Specificaties

ISBN13:9797090002045
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:10-1-2013
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Goed werkt beter! (Management Summaries)