Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Audioboeken

Een audioboek is een voorgelezen boek waar u naar kunt luisteren. Jongbloed verkoopt twee soorten audioboeken: op CD of als MP3 download. Bij de audioboeken op de website staat altijd vermeld om welke soort het gaat.

CD's krijgt u toegestuurd en kunt u afspelen in een CD-speler, de onderstaande vragen gaan over MP3 downloads.

Op welke apparaten kan ik audioboeken luisteren?

U kunt de MP3 audioboeken die u bij Jongbloed koopt in principe op elke tablet, smartphone, computer of MP3-speler luisteren.

Hoe kan ik een audiobook downloaden en luisteren?

Na aanschaf van een MP3 audioboek via jongbloed.nl ontvangt u een downloadlink die u kunt terugvinden op uw accountpagina. Sommige audioboeken bestaan uit een groot bestand met daarin het hele boek, anderen zijn opgedeeld in meerdere MP3’s (bijvoorbeeld per hoofdstuk). Via uw account kunt u de bestanden downloaden. U kunt dit het beste doen op het apparaat waar u het audioboek wilt beluisteren. U gaat hiervoor met de browser naar jongbloed.nl en logt in op uw account. Vervolgens opent u het downloadcentrum en klikt op de bestandsnaam. Het bestand wordt gedownload en vervolgens automatisch geopend met het beschikbare programma voor audiobestanden.

Wanneer u de MP3’s wilt beluisteren op een apparaat zonder WiFi, bijvoorbeeld een MP3 speler, download de bestanden dan op uw computer. Vervolgens brengt u ze over op het betreffende apparaat. Meestal is hier een kabel voor bij de speler geleverd.

Wanneer u het audioboek in de auto wilt luisteren én uw auto beschikt over een USB aansluiting voor de autoradio kunt u de MP3 bestanden ook overbrengen op een USB-stick. Sommige autoradio’s kunnen ook streamen vanaf uw smartphone via Bluetooth of met een audiokabel. Bekijk hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw autoradio.

Hoe betaal ik voor een audioboek?

De betaling voor uw audioboek verloopt op jongbloed via iDeal. Ten behoeve van uw administartie zal bij de levering van uw bestelling een digitale factuur worden bijgevoegd. Deze factuur is echter reeds middels iDeal door u voldaan.

Is het mogelijk om een audioboek cadeau te doen?

Het is mogelijk om een audioboek van Jongbloed cadeau te doen. Na betaling ontvangt u van ons een vouchercode. Hiermee kan het gekozen audioboek worden gedownload. Weet u nog niet welk audioboek u cadeau wilt geven? Maak dan gebruik van onze cadeaubon. Hiermee kan een audioboek naar keuze bij Jongbloed worden uitgezocht.

Hoe lang blijft de downloadlink voor een audioboek werken?

Als u een audiobook heeft gekocht ontvangt u een downloadlink die u kunt terugvinden op uw accountpagina. Als u uw audiobook eenmaal heeft gedownload blijft de link minimaal een jaar beschikbaar in uw account.

Kan ik een audioboek retourneren?

Digitale producten, waaronder audioboeken, kunt u niet retourneren.

Kan ik audioboek ook overzetten naar een ander apparaat?

U kunt een audioboek dat u bij Jongbloed koopt onbeperkt downloaden voor eigen gebruik en daarmee dus overzetten naar verschillende apparaten.

Mag ik een audioboek kopiëren of doorsturen?

Het is niet toegestaan audioboeken te kopiëren of door te sturen aan derden.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden