Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Conflictvaardig(er)

Meer dan 100 quotes, tips, inzichten en ideeën

Specificaties
Paperback, 116 blz. | Nederlands
Sdu juridisch | 1e druk, 2009
ISBN13: 9789012382816
Rubricering
Juridisch : Management
Sdu juridisch 1e druk, 2009 9789012382816
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

'Conflictvaardig(er)' bevat meer dan 100 tips, quotes, inzichten en ideeën, alle ter inspiratie om conflicten eerder én beter op te lossen of zelfs te voorkomen. Aan de hand van drie thema's - communicatie, onderhandelen en conflicthantering - worden aansprekende inzichten en citaten op een rij gezet.

Het boekje is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kan het behulpzaam zijn om een lastig gesprek of onderhandelingen voor te bereiden. Ook kan het boekje worden gebruikt om een citaat bij de hand te hebben of kennis op te frissen.

Inclusief ansichtkaarten.

Specificaties

ISBN13:9789012382816
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:116
Uitgever:Sdu juridisch
Druk:1
Verschijningsdatum:28-11-2009
Hoofdrubriek:Management

Over Monique van de Griendt

Monique van de Griendt is directeur van Dialogue Coaching & Consultancy, dat zij in 2003 oprichtte. Zij heeft een uitgebreide ervaring in de advocatuur en medische wereld als adviseur, coach, trainer en facilitator voor managers en professionals. Zij is NMI gecertificeerd mediator en gespecialiseerd in bemiddeling bij maatschapconflicten, conflicten in andere samenwerkingsverbanden en arbeidsconflicten.

Andere boeken door Monique van de Griendt

Over Eva Schutte

Eva Schutte heeft zich als advocaat/mediator volledig toegelegd op (de begeleiding van) zakelijke mediations. Zij was jarenlang als partner verbonden aan een groot advocatenkantoor. Sinds 2011 is zij mede-oprichter/partner van ReulingSchutteDeWaard, een niche kantoor op het gebied van ADR.

Andere boeken door Eva Schutte

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Conflictvaardig(er)