Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Btw-eetjes deel 24

(Belgisch recht)

Specificaties
Paperback, 324 blz. | Nederlands
MAKLU uitgevers | 1e druk, 2023
ISBN13: 9789046612279
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Fiscaal recht
MAKLU uitgevers 1e druk, 2023 9789046612279
Onderdeel van serie Btw-eetjes
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek vormt intussen reeds het vierentwintigste in de reeks succesrijke handboeken Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Dit vierentwintigste deel bevat opnieuw een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarop het antwoord niet onmiddellijk te vinden is in een klassiek btw-handboek.

Het gaat om praktische vragen waarmee elke accountant, belastingadviseur of advocaat in zijn of haar fiscale praktijk vroeg of laat geconfronteerd wordt. Het gaat daarbij soms om schijnbaar eenvoudige vragen maar waar men toch vaak het antwoord schuldig blijkt te zijn of twijfelt.

Deze btw-eetjes werden zoals in de vorige delen op een bondige en aantrekkelijke wijze weergegeven, waardoor men snel vindt wat men zoekt. Het antwoord op de vraag wordt telkens bondig en klaar geformuleerd zonder aan inhoudelijke kwaliteit en volledigheid in te boeten.

Specificaties

ISBN13:9789046612279
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:324
Druk:1
Verschijningsdatum:30-11-2023
Hoofdrubriek:Fiscaal recht
ISSN:

Over Stefan Ruysschaert

Stefan Ruysschaert is adviseur bij de FOD Financiën. Hij is o.a. redactielid van Taxwin en het Tijdschrift Huur. Hij doceert het vak btw aan de faculteit Economische Wetenschappen van de UGent en is gastdocent aan de Fiscale Hogeschool (Odyssee). Kenmerkend voor zijn boeken en artikelen is de heldere analyse van de btw-vraagstukken.

Andere boeken door Stefan Ruysschaert

Over Véronique De Vulder

Véronique De Vulder is master in de handels- en financiële wetenschappen, optie accountancy en zaakvoerder van Interaccounts bv. Haar activiteiten situeren zich in de totale begeleiding van KMO-vennootschappen, zowel op boekhoudkundig en fiscaal vlak als op het vlak van de interne organisatie, overdracht en waardering.

Andere boeken door Véronique De Vulder

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Btw-eetjes deel 24