Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Ondernemen doe je!

Met inspiratie, tips en ervaringen van bekende ondernemers

Specificaties
Paperback, 143 blz. | Nederlands
Business Contact | 1e druk, 2005
ISBN13: 9789047000419
Rubricering
Juridisch : Management
Business Contact 1e druk, 2005 9789047000419
Niet leverbaar.

Samenvatting

Ondernemen is leuk! Als ondernemer bepaalt u uw eigen succes. U wordt volledig teruggeworpen op uw eigen kunnen. Net als bij topsport zijn uw resultaten duidelijk zichtbaar. Ondernemen is ook de vrijheid nemen om zelf te beslissen. Als dit u aanspreekt, is dit boek bedoeld voor u. Ondernemers Job Franken en Johan van Mil helpen u enthousiast op weg naar uw eigen bedrijf. 'Ondernemen doe je!' is vanuit de praktijk geschreven. Iedere startende ondernemer haalt uit dit boek bruikbare informatie en praktische tips over onder andere businessplannen, financiering, rechtsvormen, verkoop en personeel. In 13 interviews leert u van de ervaringen van topondernemers uit diverse branches zoals horeca, vastgoed, media, cosmetica, reclame, interieurdesign en dating.

Theorie en praktijk in één boek. Daarmee is 'Ondernemen doe je!' een handboek voor iedereen die erover denkt een eigen bedrijf te beginnen.

Specificaties

ISBN13:9789047000419
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:143
Druk:1
Verschijningsdatum:24-3-2005
Hoofdrubriek:Management

Expertrecensies (1)

Ondernemen doe je!
Anouk Brouwers | 28 augustus 2005
Op de omslag van het boek 'Ondernemen doe je' staat een meisje afgebeeld dat al op jonge leeftijd aan het ondernemen is. Eigenlijk zegt de omslag wat de auteurs in dit boek in meer of mindere mate naar voren laten komen: ondernemen zit in je. Je leert het niet op school, je kunt het niet na-apen en je leert het dus ook niet uit een boekje(?).
De omschrijving op de omslag maakt mij toch een beetje nieuwsgierig hoe zij theorie en praktijk hebben samengebracht. Daarnaast zijn interviews met bekende topondernemers vaak smullen.
Tot de doelgroep van de schrijvers behoort de startende ondernemer. Franken en Van Mil laten weten dat 'als er ook maar één lezer is die mede door het lezen van dit boek een eigen bedrijf start, hun doel bereikt is'. Een mooi en haalbaar streven, lijkt me nog na het lezen van de inleiding.
Lees verder

Over Job Franken

JOB FRANKEN (48) is vader van dochters Sam en Flo en woont in Werkhoven samen met Maria en haar (parttime aanwezige) kinderen Felix en Sofie. Job is afgestudeerd econoom (Maastricht University). Hij heeft diverse boeken gepubliceerd over ondernemerschap en innovatie, schreef tientallen artikelen voor Emerce en heeft gepubliceerd in onder meer Nieuwe Leiders en op het Nederlands Medianetwerk. Hij schreef over media & marketing, duurzaamheid, verbinding en verantwoordelijkheid. Daarnaast heeft hij meer dan 125 restaurants gerecenseerd en is coauteur van Lekker Hollands, het eerste Nederlandse kookboek met een exclusief voorwoord van Jamie Oliver. Robert Kranenborg zei over dit boek: ‘Een kwaliteitskookboek. Hier zou iedere Nederlandse kok in opleiding verplicht uit moeten koken.’

Andere boeken door Job Franken

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Jezelf
2. Je bagage
3. Je businessplan
4. Je klanten.
5. Juridische zaken
6. Je geld
7. Je mensen

Bijlagen

1. Onderzoek
2. Voorbeeld businessplan

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ondernemen doe je!