Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verandering

Hoe je ideeën, overtuigiingen en gedrag beïnvloedt

Specificaties
E-book, 352 blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Business Contact | 1e druk, 2021
ISBN13: 9789047014584
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Juridisch : Management
Business Contact Epub met watermerkbeveiliging 1e druk, 2021 9789047014584
Direct te downloaden

Samenvatting

In 'Verandering' presenteert Damon Centola zijn baanbrekende onderzoek naar hoe je ideeën, overtuigingen en gedrag kunt veranderen. Want waarom komt een beweging als Black Lives Matter jarenlang niet op gang en wat maakte dat het onlangs wel een succes werd? En waarom lopen zoveel bedrijven stuk op de digitale transformatie? Anders dan we denken is er voor verandering een kleine hechte groep nodig, en niet enkele influentials met een indrukwekkend netwerk.

Centola laat zien hoe verandering werkt, hoe nieuw gedrag zich verspreidt en waarom het vaak mislukt. Hij geeft inzicht in met welk beleid we gewenst gedrag kunnen stimuleren en wat juist averechts werkt. Centola besluit het boek met zeven manieren voor een succesvolle cultuurverandering. Met deze kennis kun je eindelijk echte verandering teweegbrengen, of het nou gaat om een beweging, een innovatie of een bedrijfscultuur..

Specificaties

ISBN13:9789047014584
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:352
Druk:1
Verschijningsdatum:8-4-2021
Hoofdrubriek:Management
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Verandering. Hoe je ideeën, overtuigingen en gedrag beïnvloedt - 'Must read'
Walter Boer | 3 juni 2021
Verandering. Hoe je ideeën, overtuigingen en gedrag beïnvloedt van Damon Centola is verplichte kost voor elke professional die zich bezighoudt met het realiseren van structurele gedragsveranderingenveranderingen.
Lees verder
recensie
Verandering - 'Must voor wie gaat voor cultuurverandering'
Henk Jan Kamsteeg | 17 mei 2021
Aan de hand van tientallen voorbeelden laat onderzoeker en socioloog Damon Centola zien hoe cultuurVerandering echt kan plaatsvinden. Liefhebbers van de boeken van Malcolm Gladwell, zullen ongetwijfeld ook weglopen met de schrijfstijl van Centola. Een mooie combi van gedegen onderzoek, harde cijfers en aansprekende verhalen.
Lees verder

Over Damon Centola

DAMON CENTOLA is verbonden aan de Annenberg School for Communication en aan de Universiteit van Pennsylvania. Zijn onderzoek wordt internationaal aangehaald en is in verschillende vakbladen gepubliceerd. Verder is hij veelgevraagd spreker en adviseert hij organisaties als het Smithsonian, Amazon, Microsoft en de nba. Eerder schreef hij How Behavior Spreads.

Andere boeken door Damon Centola

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verandering