Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Moedig leiden vanuit je hart - ‘Voor ambitieuze professionals’

Authenticiteit, menselijkheid en verbinding in een wereld die steeds complexer wordt. Het is de ondertitel van ‘Moedig leiden vanuit je hart’ van Tess Keijzer. Het sprak mij direct aan en is denk ik exact wat onze wereld op dit moment nodig heeft! Minder ego en meer gevoel vanuit het hart.

Hendrika Willemse-Vreugdenhil | 23 mei 2024 | 1-2 minuten leestijd

Moedig leiden vanuit je hart is een boek wat laat zien dat krachtig leiderschap en succes over meer gaat dan alleen over ego en hard werken. Balans tussen hoofd en hart is eigenlijk essentieel om echt succesvol te zijn, schrijft Tess Keijzer in haar boek. Ons hart is onze intuïtieve gids, maar wanneer het over leiderschap gaat wordt er nog te weinig geluisterd naar de intuïtie en te vaak naar alleen de ratio.

Moedig leiden vanuit je hart bestaat uit twee delen:

Deel 1 – Je hart en brein in lijn om te leiden vanuit je volle potentie
Deel 2 – Hart leiderschap model: dynamiek en rollen

Het hart

In deel 1 lees je over het hart, hartintelligentie, hartcoherentie, intuïtieve intelligentie en breinkracht. Je leest over emoties en patronen en hoe je van ego naar je hart gaat. Ook leer je hoe jezelf in een krachtige en optimale staat van zijn brengt. Je mentale en fysieke staat van zijn. Hoe leer je jouw intuïtie herkennen en hoe herprogrammeer je je brein.

Hart leiderschap model

In deel 2 gaat Keijzer dieper in op het hart leiderschap model, hart leider vanbinnen, hart leider op de voorgrond, hart leider op de achtergrond, universele intelligentie en heart leader in het veld. In dit deel lees je hoe je hart leiderschap kunt toepassen in een wereld die steeds complexer en chaotischer wordt. Hoe word jij een ‘heart leader’ en zet je bewust de intelligentie van je hart en de kracht van je brein in? Ook ga je op zoek naar jouw purpose en welke waarden voor jou van belang zijn.

Moedig leiden vanuit je hart leest makkelijk weg en wat ik heel waardevol vind in het boek is de duidelijke uitleg en onderbouwing die je leest bij veel hoofdstukken. Daarnaast vind je veel voorbeelden, en dat maakt de hoofdstukken concreet. Dit boek is niet alleen voor leiders, managers, CEO’s en ondernemers zeer geschikt, maar ook voor ambitieuze professionals die op zoek zijn naar meer verbinding met zichzelf.

Over Hendrika Willemse-Vreugdenhil

Hendrika Willemse-Vreugdenhil is spreker, high performance coach en voormalig topsporter. Ze werkte ruim 20 jaar in de techsector. Ze heeft haar eigen IT-bedrijf opgebouwd en met succes verkocht en bekleedde daarna directie- en managementfuncties bij verschillen techbedrijven.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden